LPG-hoito

LPG on ranskalaisen insinöörin keksimä ja kehittämä, patentoitu hoitolaite, jota on käytetty ympäri maailmaa jo yli kolmekymmenen vuoden ajan. LPG:n teho perustuu alipaineeseen ja motorisoituihin rulliin. Tästä tulee nimitys imurullaushieronta.

LPG parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, edistää lymfakiertoa ja vähentää siten turvotusta. LPG auttaa erilaisiin kipuihin ja särkyihin, nopeuttaa leikkauksista palautumista. Urheilijoille LPG tarjoaa herkistävää, muokkaavaa ja palauttavaa hoitoa.

LPG auttaa moneen vaivaan

  • Kivut, säryt ja jomotukset
  • Iho-ongelmat, esim. psosiaris
  • Fibromyalogia, stressi, uniongelmat
  • Turvotukset
  • Kuntoutus ennen ja jälkeen leikkauksen
  • Palovammat ja arvet
  • Selluliitti-, rasva- ja kasvohoidot

Olen käynyt LPG-hoidossa noin kerran kuukaudessa jo neljän vuoden ajan. LPG-hoidosta koen saavani merkittävää helpostusta parkinsonista johtuviin lihaskipuihin, lihasjäykkyyteen ja lihaskramppeihin. Myös unen laatu on parantunut, koska kivut eivät haittaa nukkumista. Nyt jaksan paremmin päivän askareissa.

Ilkka 73v

Olen käynyt LPG-hoidoissa kuuden vuoden ajan. LPG-hoidosta olen saanut merkittävää helpotusta rintasyöpäleikkauksen jälkeisiin oireisiin: turvotus on pysynyt hallinnassa enkä ole tarvinnut tukihihaa. Arpikiristys on vähentynyt ja liikkuvuus on parantunut. Samalla olen saanut helpotusta niska- ja hartiaseudun kipuihin ja särkyihin.

Hellevi 70v

Takana on kiireinen ja työntäyteinen ajanjakso elämässäni, enkä ole ehtinyt ja jaksanut hoitaa itseäni. Kehoni on ollut ylirasittunut, jäykkä ja kipeä. Kipujanalla arvioiden 8-9. Hakeuduin lääkärin lähetteellä fysioterapiaan. Nyt viiden LPG-hoitokerran jälkeen kipujana on 5-6. Lisäksi olen aloittanut ohjatun kunnonkohotusohjelman. Ja suunta on aktiivisesti eteen- ja ylöspäin.

Helena 65v